FoodieFest keert terug
naar Hilversum

11
jul
2016
Juf Rox FoodieFest

Voor het tweede jaar op rij landt Hilversums eigen foodtruck festival ‘FoodieFest’ in het centrum van de stad. Deze editie staat FoodieFest op het meest gezellige deel van de stad namelijk: de Kerkbrink!

Programma

In het weekend van 2, 3 en 4 september genieten we van alle heerlijke gerechten van de Foodtrucks en presenteren we natuurlijk wederom een spectaculair programma.

Zo is er op vrijdag een editie van de befaamde VSOP-borrel. Waar staat de VSOP ook alweer voor? De VSOP-borrel is bedoeld voor gezellige, ondernemende personen die positief in het leven staan en genieten van de geneugten des levens. Wat is nou een borrel zonder goed eten en een heerlijke sound? Daar gaan we natuurlijk met FoodieFest en VSOP als nooit tevoren voor zorgen!

Op de zaterdag staan de foodtrucks wederom voor jullie klaar en zullen er overdag verschillende live-artiesten spelen. De avond staat geheel in het teken van 80’s, 90’s en 00’s muziek.

Wij van FoodieFest hebben natuurlijk ook aan de kleintjes gedacht, zo zal er overdag een breed aanbod aanwezig zijn voor de kinderen. Denk hierbij aan schminken, sport & dans demo’s, spelletjes en nog veel meer.

De zondag staat vooral voor relaxen en niet al te veel ondernemen. Wat is dan een betere plek dan FoodieFest? Een heerlijk hapje eten, drankje nuttigen en genieten van alles om u heen om het weekend af te sluiten. Deze dag zullen er overdag natuurlijk ook een aantal geweldige bands spelen vanaf het vroege middag uur om er een waardige en vooral gezellige afsluiting van een prachtig weekend van te maken.

FoodieFest, Hilversum Open Air & Open Studio Dagen

Dit jaar gaat FoodieFest een heus Event-Partnership aan met Hilversum On Air en de Open Studio Dagen, wat zal betekenen dat er zowel in het centrum van Hilversum als op het Media Park van alles te doen zal zijn. Er zullen shuttlebussen beschikbaar gesteld worden vanaf het Media Park naar de Kerkbrink en andersom. Zo kan iedereen letterlijk van twee walletjes eten tijdens dit weekend.

PS. Alle evenementen zijn volledig GRATIS toegankelijk!