FoodieFest Hilversum 2016

02
Sep 2016
Vrijdag

2, 3 en 4 september 2016 vindt de 2de editie van FoodieFest in Hilversum plaats. Na een overdonderend succesvolle start keren we in 2016 terug met weer een heerlijke editie van FoodieFest.

Ditmaal staat FoodieFest op het meest gezellige deel van de stad namelijk: de Kerkbrink!

Op vrijdag 2 september trapt het festival af met een editie van de VSOP-borrel. Deze gezellige netwerkborrel is bedoeld voor ondernemende personen die positief in het leven staan en genieten van de geneugten des levens. Wat is nou een borrel zonder goed eten en een heerlijke sound? Daar gaan we natuurlijk met FoodieFest en VSOP als nooit tevoren voor zorgen! Iedereen is welkom op de Kerkbrink vanaf 17:00 uur.

Zaterdag 3 september staat in het teken van lekker eten én live muziek. Om 13:00 uur begint het al en ’s avonds gaat de muziek gewoon door met jaren ’80, ’90 en ’00 deuntjes.

De laatste dag, zondag 4 september, staat in het teken van relaxen. Een heerlijk hapje eten, drankje nuttigen en genieten van alles om u heen om het weekend af te sluiten. Vanaf de middag zullen er weer een aantal geweldige bands spelen om er een waardige en vooral gezellige afsluiting van een prachtig weekend van te maken.

Houd zowel onze Facebook pagina als het evenement in de gaten voor de laatste informatie omtrent het volledige aanbod foodtrucks, het muzikale- en het kinderprogramma.

We zien u allen graag op 2, 3 en 4 September aan de Kerkbrink!