Bourgondisch Nederland kan 10 dagen volledig los

25
apr
2016
heerlijke10daagse

De portemonnee laat het niet toe. De oppas kan net die avond niet. Zelfs met een heel goede smoes is het onmogelijk onder die belangrijke vergadering uit te komen. Ben je onbezet zul je net zien dat je uitgerekend op die dag snipverkouden bent. Alle gegronde bezwaren mits langdurig ziek om eens uitgebreid te tafelen op topniveau vervallen tijdens de negende editie HEERLIJK10Daagse, van 20 tot en met 29 mei 2016 verspreid over het hele land.

Nederlandse topgastronomie voor een zachter prijsje

HEERLIJK10Daagse, de succesformule van HEERLIJK.nl, is drie jaar geleden in het leven geroepen om Bourgondisch Nederland kennis te laten maken met de topgastronomie in eigen land tegen een interessante prijs. Van 20 tot en met 29 mei lunch je voor 22,50 euro en dineer je voor 27,50 euro prinsHEERLIJK in de beste restaurants op Hollands grondgebied. Voor tien euro extra eet je zelfs op sterrenniveau, voor twintig euro extra op tweesterrenniveau.

Garantie voor kwaliteit

De criticasters zijn al snel van mening dat de ingrediënten in deze driegangenmenu’s worden aangepast aan de lagere prijs en/of dat de service aanzienlijk anders zal zijn tijdens deze tien dagen. Voor beduidend minder geld lunch of dineer je tijdens HEERLIJK10Daagse op hetzelfde hoge niveau als de rest van het jaar in de door HEERLIJK.nl geselecteerde toprestaurants. Geen andere organisatie die tegen dit tarief deze kwaliteit kan garanderen.

Reserveer snel bij de top

Gasten kunnen gedurende de tien dagen terecht bij verschillende toppers in de regio Purmerend waaronder: L’invité, CHANG-I, Van Vlaanderen, Simpel, Bridges*, ArtDeli, De Silveren Spiegel, PRESSROOM Amsterdam, De Goudvis Club, Sinne*, The Harbour Club Amsterdam, The Harbour Club Kitchen Amsterdam, The Harbour Club Café en Looks.

Vanaf 25 april kan de FoodieFest-community reserveren voor de ​HEERLIJK10Daagse via www.heerlijk.nl/foodiefest. De volledige deelnemerslijst is terug te vinden op dezelfde website.